24. siječnja, 2019.
Jutarnja kava. Sama pomisao na miris i aromu u nama izaziva niz pozitivnih emocija. Svi imamo svoj najdraži način ispijanja kave, bilo da je pijemo na ugodnom druženju koje može potrajati dugo, kada u brzini izlazimo iz stana ili kada jednostavno trebamo kratki predah u danu. Ponekad ne možemo zamisliti dan bez naše obavezne doze kave i njenih blagotvornih učinaka koja razbuđuju naša osjetila.

Satkana od najboljih zrna te rađena prema najsuvremenijim postupcima mljevenja i finog prženja, Gloria je kava koja daje bistrinu našim osjetilima. Gloria kava poznata je po svojoj jedinstvenoj aromi, neodoljivom okusu i zavodljivom mirisu koji nas razbuđuje i opušta.

Osim što je prilika za druženje, kava je idealan suputnik i u onim trenutcima kada želimo izdvojiti trenutak za sebe. Užurbani životni tempo i puno obaveza iziskuju da se ponekad maknemo, promislimo i napunimo baterije, a vrijeme koje si posvetimo uz šalicu kave omogućuje nam da se opustimo, prepustimo našim mislima i pripremimo za nove izazove.

Topla šalica kave i njen okus koji pritom opija naša nepca, pomaže nam da nastavimo dalje kroz dan, bilo da je to kada trebamo dodatnu energiju na poslu, nešto što će nas razbuditi i okrijepiti te nam dati polet da sve naše zadatke odradimo pravovremeno i s lakoćom.

Bili u društvu ili sami, na poslu ili putovanju, s obitelji ili prijateljima, Gloria je vjeran pratitelj koji nas uvijek iznova oraspoloži svojim prepoznatljivim okusom i neodoljivom aromom. Prepoznatljivi Gloria okus potražite u promotivnom XXL pakiranju od 600 grama, a može se pronaći po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 27,99 HRK.