O Gloria kavi

Danas rijetko tko može zamisliti početak dana bez šalice omiljenog napitka, kave. Ispijanje prve jutarnje kave u tišini ili pak uz žustri razgovor s prijateljicama, u Hrvatskoj je postao svojevrsni ritual kojem se redovito veselimo i koji brižno njegujemo.

Šalica puna ljubavi

Bez obzira kakvu kavu volimo – crnu ili pak s malo mlijeka i šećera, svima nam je poznat njezin čaroban miris koji u trenutku ispuni kuhinju i onaj osjećaj istinskog uživanja i opuštanja koje uvijek rado dijelimo s našim najmilijima. Pažnju ponekad iskazujemo sa smiješkom, ponekad je dovoljna topla riječ, a često je iskazujemo upravo sa šalicom fine mirisne kave, pripremljene s ljubavlju.

Omiljen Minas
okus i miris

Gloria kava svoj nadimak, “Šalica puna ljubavi”, opravdava savršeno izbalansiranom aromom i nešto blažim, nježnijim okusom stvorenim pažljivim odabirom i preradom najboljih vrsta kave.

Mljevenu Gloria kavu krasi specifičan i prepoznatljiv Minas okus i miris te fina pjena svjetlije boje. Ističe se upravo po svojoj pitkosti te profinjenom mirisu i okusu koji je čini savršenim izborom za jutarnje buđenje i dobar početak dana, pauzu tijekom dana ili popodnevno druženje.